EURO 2020

Putera William, Beckham saksikan detik bersejarah England di Wembley


Ready to go! David Beckham chatted away to Alex Scott as they joined Guy Ritchie to cheer on England at the Euro 2020 semi-final at Wembley Stadium on Wednesday

KELIBAT beberapa orang kenamaan serta bekas pemain bola sepak ketika aksi separuh akhir EURO 2020 antara England dan Denmark di Wembley, awal pagi tadi.

Antaranya, Putera William dan David Beckham yang sempat dirakam lensa semasa sedang bercakap dengan rakan bekas pemain bola sepak, Alex Scott ketika mereka bersama dengan Guy Ritchie menyaksikan England mengalahkan Denmark 2-1  dalam memastikan tempat di final untuk bertemu Itali.

Memetik Daily Mail, David Beckham dilihat sedang berbual dengan Alex Scott sementara mereka menunggu perlawanan dimulakan bersama pengarah, Guy Ritchie dan Putera William di Stadium Wembley.

David mengenakan imej dapper untuk pertandingan itu, ketika dia mengenakan sut hitam dan kemeja biru segar yang dipadankan dengan tali leher.

Alex, seterusnya, kelihatan bergaya santai dengan blazer hitam  dengan corak geometri perak yang menawan di sepanjang lengan baju.

 

 


Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: