Golf Terkini

Kejohanan golf Piala Mazda akan dijadikan acara tahunan

Susulan sambutan yang menggalakkan, pihak pengurusan Bermaz Motor Trading Sdn Bhd berjanji Trofi Mazda akan menjadi acara tahunan di Glenmarie Golf & Country Club.

Pengarah Eksekutif Bermaz Motor Trading Sdn Bhd, Tan Sri  Yeoh Choon San

BERMAZ Motor Trading Sdn Bhd akan merealisasikan kejohanan golf Piala Mazda sebagai acara tahunan susulan sambutan hangat pada kejohanan Piala Mazda 2023.

Kejohanan tersebut yang akan diadakan di Glenmarie Golf & Country Club diharap akan terus berkembang setiap tahun menjadi lebih besar dan lebih baik.

Pengarah Eksekutif Bermaz Motor Trading Sdn Bhd, Tan Sri  Yeoh Choon San berkata, pihaknya menjemput semua peminat golf, sama ada ahli Kelab Golf & Desa Glenmarie atau yang dihormati tetamu, untuk merebut peluang luar biasa ini untuk menyertai Trofi Mazda seterusnya.

“Acara ini mempersembahkan platform untuk menjalin persahabatan baharu, mempamerkan bakat, dan memanjakan semangat persaingan di tengah-tengah kemesraan sesama penggemar golf,” katanya berucap dan menyampaikan hadiah kepada pemenang kejohanan Piala Mazda 2023 yang berlangsung di Glenmarie Golf & Country Club, baru-baru ini.

Pada kejohanan yang menawarkan hadiah yang termasuk jam tangan premium, barangan Mazda eksklusif, baucar rebat bernilai sehingga RM10,000, baucar yuran hijau percuma dan cabutan bertuah telah disertai 242 peserta.

Choon San menyampaikan hadiah kepada Hamirrul yang menjuarai kategori ahli.

Juara bersih keseluruhan Trofi Mazda 2023 bagi Kategori Ahli ialah Hamirrul Hamzah (Hcp 10) yang mendapat 66 net, manakala Nahairizaki Haji Mohd Zin (Hcp 17) memenangi Tetamu Kategori dengan markah 63 bersih.


Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: