Bola Sepak

Jodoh Abu Bakar, Kelantan FC berakhir


Abu Bakar. FOTO KELANTAN FC

Penolong jurulatih yang juga juruanalisis video Kelantan FC, Pol Corpas Cuatrecasas mengesahkan jodohnya bersama pasukan Pantai Timur ini kini sudah berakhir melalui Instagram miliknya.

Pol Corpas atau nama Islamnya Abu Bakar mengucapka salam perpisahan kepada peminat Kelantan FC yang mana penyokong, ‘Gate H’ boys, pemain-pemain dan barisan kejurulatihan telah mencipta kejayaan membanggakan.

“Kita telah melalui dua tahun setengah yang cukup mencabar dan telah banyak saya pelajari sepanjang tempoh itu. Dari hari pertama ketibaan, saya sudah merasakan penerimaan dan penghormatan daripada warga Kota Bharu.

“Kini, tiba masa untuk kita berpisah. Walaupun ia bukan satu keputusan yang mudah, saya dengan sepenuh kejujuran mengharap dan mendoakan kejayaan buat kelab ini pada masa akan datang,” katanya.

Menurutnya, beliau menyampaikan penghargaan kepada semua yang telah menjayakan perjalanan ini, terutama kepada keluarga dan pasangannya serta seluruh barisan kejurulatihan.

“Satu babak telah berakhir tetapi satu babak lagi bakal bermula. Ini bukan salam perpisahan sebaliknya ‘jumpa lagi’. Saya akan sentiasa berada di sini, menyokong kelab ini dan mengharapkan yang terbaik buat mereka,” ujar beliau lagi


Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

%d