Bola Sepak

Touch ‘n Go eWallet, eWallet rasmi MFL 2023


Stuart (tengah) pada majlis pelancaran kerjasama MFL bersama Touch ‘n Go. FOTO MFL

KUALA LUMPUR – Kumpulan Touch ‘n Go, melalui TNG Digital Sdn Bhd (TNG Digital), pemilik dan pengendali Touch ‘n Go eWallet, menjadi eWallet rasmi untuk Malaysian Football League (MFL) 2023.

Ketua Pegawai Eksekutif Malaysian Football League (MFL), Stuart Ramalingam mengalu-alukan kedatangan Touch ‘n Go eWallet untuk bersama MFL bagi menyemarakkan lagi saingan Liga Malaysia musim ini.

Menurutnya, Touch ‘n Go eWallet juga akan menaja liga musim 2023 bagi Perlawanan Sumbangsih, Liga Super, Piala FA, Piala MFL, MFL Challenge Cup dan Piala Malaysia.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif TNG Digital Sdn. Bhd, Alan Ni berkata, sukan menjadi platform kepada orang ramai untuk bersatu apabila mereka menyokong pasukan kesayangan masing-masing. 

Menurutnya, sebagai eWallet pilihan nombor 1 negara dan digunakan lebih 19 juta pengguna, Touch ‘n Go eWallet berbangga menjadi eWallet pilihan rakyat yang menyediakan keselamatan, transaksi tanpa tunai dan cara yang selesa kepada pencinta bola sepak untuk mendapatkan tiket perlawanan serta membeli makanan dan barangan lain di stadium.

“Ini kali pertama Touch ‘n Go eWallet menaja sukan bola sepak dan kita pasti kerjasama dengan MFL akan bersifat jangka panjang dan berterusan demi memberikan manfaat kepada bilangan pengguna yang semakin meningkat,” katanya lagi.

Bagi meraikan kerjasama ini, peminat bola sepak boleh membeli tiket di laman web http://www.tickethotline.com.my dengan membayar melalui Touch ‘n Go eWallet untuk mendapat pulangan tunai sebanyak RM5, bagi pembelian minimum sebanyak RM50. 

Promosi khas ini akan bermula dari sekarang sehingga 31 Mac 2023 tertakluk kepada terma dan syarat.

Dalam beberapa bulan akan datang, pengguna Touch ‘n Go eWallet boleh membeli tiket dan barangan MFL eksklusif secara terus melalui applikasi eWallet, tertakluk kepada terma dan syarat.


Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: