Bola Sepak

Al-Ikhsan Sports meriahkan kehangatan Piala Dunia 2022


Kempen “World Football Festival 2022” dilancarkan di l0l Mall, Putrajaya pada semalam.

PUTRAJAYA -Al-ikhsan Sports bersama Football Republic melancarkan kempen “World Football Festival 2022” di l0l Mall, Putrajaya bagi meraikan musim bola sepak yang ditunggu-tunggu dan bakal berlangsung tidak lama lagi di Doha, Qatar. 

Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports, Vach Pillutla berkata, menyedari pesta bertaraf dunia ini hanya diraikan empat tahun sekali, pihaknya telah mengatur pelbagai acara serta barisan barangan premium khas untuk dijadikan koleksi oleh setiap pencinta bola sepak di Malaysia.

Menurutnya, pada kali ini Al-Ikhsan Sports turut berkolaborasi dengan jenama antarabangsa, Adidas untuk sebuah siri jelajah Adidas Official Match Ball Roadshow di lima lokasi pilihan di seluruh semenanjung Malaysia.

“Selain itu, sebanyak 14 lokasi tambahan turut dibuka bagi memenuhi permintaan konsumer barangan sukan khususnya bola sepak, Antara lokasi yang bakal menerima “pop up booth’ kami adalah Melaka, Penang, Johor Bahru, Negeri Sembilan dan banyak lagi,” katanya.

Sebagai peneraju barangan sukan nombor satu di Malaysia sejak 1993 yang mempunyai koleksi Piala Dunia terbesar melalui 167 kedainya di seluruh Malaysia, Vach Pillutla berkata, pihaknya teruja untuk memperkenalkan kempen World Footbal Festival 2022 yang dilancarkan buat 15 juta peminat tegar bola sepak negara ini. 

“Objektif kami adalah untuk membawakan kegilaan bola sepak di Malaysia dan memberikan pengalaman yang mernyeronokkan dengan aktivti-aktiviti menarik untuk semua pelanggan yang berkunjung ke kedai kami.

“Antara yang menarik untuk festival kali ini, A-ikhsan Sports turut bekerjasama dengan Media Prima Audio yang merupakan rakan radio strategik bagi kempen ini,” ujar beliau.

Tambahnya, beberapa siri jelajah bersama rangkaian radio popular negara itu bakal disertakan dengan pelbagai aktiviti seperti siaran luar secara langsung, penampilan penyampai radio stesen naungan rangkaian tersebut dan barisan permainan santai telah diaturkan khas oleh dua nama gergasi dalam bidang masing masing.

Jelasnya, penyokang bola sepak boleh memenangi jersi eksklusif secara ‘on air’ melalui Hot FM, Fly FM, Buletin FM dan Molek FM. 

“Sehubungan dengan itu, sinonimnya dengan kempen ini, A-Ikhsan Sports turut menganjurkan sebuah pertandingan Media Futsal Match yang membabitkan rakan-rakan media dan rakan-rakan pempengaruh pada 8 November 2022. 

“Acara ini juga bertujuan untuk meraikan serta mengeratkan hubungan antara mereka yang tidak putus-putus memberi sokongan kapada A-Ikhsan Sports selama ini.

“A-IKhsan Sports turut melancarkan akaun rasmi TikTok A-Ikhsan 5ports pada hari ini. Platform TikTok ini akan menyerikan lagi kehadiran digital dan media sosial Al ikhsan Sports,” ujar beliau lagi.

Tambahnya, para pelanggan djemput untuk menyertai dan memeriahkan kempen World Football Festival 2022 ini, dan sebarkan Wootbalmadness di seluruh platform digital. 

“Dengan itu, kami ingin mengajak semua peminat setia kami untuk hadir ke cawangan dan lokasi jelajah untuk sebuah pengalaman Wootbalmadness yang unik bersama-sama Al-ikhsan Sports dan Football Republic.

“Kami juga ingin menjadikan A-Ikhsan Sports sebagai destinasi nombor satu untuk musim bola sepak melalui kempen ini dengan produk berlesen rasmi “World Cup Exclusive 2022” kami, jelas Vach Pillutla.

Untuk makiumat lanjut boleh layari platform digital A-lkhsan Sports dan Footbal Republic di Facebook, Instagram, Twiter, TkTok dan Linkedin dan juga menerusi www.al-ikhsan.com


Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: